(Re)design Congressen & Events

Als consultant en facilitator ondersteun ik u bij uw event ontwerp waarin we  in 3 fases gezamenlijk, bewust en met de stakeholders in gedachten, nieuwe evenementen ontwerpen of een baseline maken van bestaande events.

(Re)Design Kandidaatstellingen

Samen kijk ik met u naar de wijze waarop u het proces van internationale kandidaatstellingen nu in uw organisatie organiseert. Op basis van mijn vijf stappen model, kunnen we de voor uw organisatie meest succesvolle strategie vaststellen en uitwerken.

& Meer

Naast  bidding design en event design bied ik nog meer zoals het faciliteren van trainingen, webinars  & workshops

(Re)Design Congressen & Events

Ik faciliteer ontwerp-projecten waarin we gezamenlijk bewust nieuwe evenementen ontwerpen of een baseline maken van bestaande events. Dit stelt u in staat  exact te (her)definiëren hoe het evenement waarde toevoegt voor alle betrokkenen. Bij voorkeur maken zij ook deel uit van deze sessies, zodat ze zich verbonden en gemotiveerd voelen.

De methodologie werkt op niveau van strategie, management en uitvoering. Op basis van gewenste gedragsveranderingen (het ontwerpdoel) van diverse belanghebbenden, definiëren we de principes en benodigdheden van het event (de strategische ontwerpkeuzes). Alle ideeën en prototypes die we in korte sessies ontwikkelen, resulteren in een succesvolle event-flow waarmee u daadwerkelijk de gestelde gedragsveranderingen en overkoepelende doelen kunt realiseren.

Deze methodologie is universeel. Het proces werkt altijd, bij ieder type event, in alle delen van de wereld. Inmiddels zijn al diverse Global Awards middels het Event Canvas gewonnen waaronder de BEA World Award voor het beste congres in 2019 en de Rise Award 2020 met EMEC19 (MPI Nederland).

Ik ben lid van het vaste team van het Event Design Collective Nederland.

(Re)Design Kandidaatstellingen

Samen kijk ik met u naar de wijze waarop u het proces van internationale kandidaatstellingen nu in uw organisatie organiseert. Op basis van mijn vijf stappen model, kunnen we de voor uw organisatie meest succesvolle strategie vaststellen en uitwerken.

Indien de associatiemarkt een nieuwe markt voor u is, kunnen we eerst, uw team en betrokken belanghebbenden kennis laten maken met de bijzonderheden ervan zodat u gezamenlijk toekomstige kandidaatstellingen strategisch kunt aanpakken.

& Meer

Naast  bidding design en event design is er nog meer zoals

  • Locatiebezoek onder de loep!, Hoe organiseer ik een professionele en succesvolle site inspection? – Training & Consultancy
  • Hoe leert het brein, een korte workshop over hoe we onze hersenen kunnen helpen om de retentie van nieuwe kennis & informatie die we tijdens een bijeenkomst opdoen maximaal te maken
  • Diverse Trainingen i.sm. MPI Nederland
  • “We are equal but not the same” – Korte workshop over de invloed van culturele verschillen waarmee we in de event branche te maken hebben (internationaal en intraorganisatie)

Wilt u brainstormen over specifieke wensen voor het faciliteren van trainingen, webinars, workshops etc? Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek