Training & Coaching

Ik ontwikkel en geef met passie trainingen en workshops als ook verzorg ik coaching gericht op het verwerven, het ontwerpen en het organiseren van congressen en events

Project Management

Door mijn veelzijdigheid werk  ik aan zeer verschillende projecten: als adviseur, als extra handen en vaak wanneer u specifieke expertise zoekt.

Event Design

Sinds 2014 ben ik actief bezig met het Event Design Canvas en sinds begin 2019 ben ik gecertificeerd facilitator voor Event Design sessies aan de hand van het canvas.

Training & Coaching

Trainingen en workshops gericht op (wetenschappelijke) congressen worden in overleg ingevuld zodat de inhoud afgestemd is op de al aanwezige ervaring en kennis in uw team dan wel bij uw genodigden. Ik geef trainingen aan locaties, verenigingen, universiteiten of andere geïnteresseerden in binnen en buitenland. Een greep uit de mogelijkheden:

  • De markt van (wetenschappelijke) verenigingen; hoe werkt deze zgn. associatiemarkt en wat kan die markt voor mijn organisatie betekenen?
  • Locatiebezoek onder de loep!, Hoe organiseer ik een professionele en succesvolle site inspection?
  • Hoe schrijft u een succesvolle offerte?
  • De rol en de valkuilen van cultuur in ons werk

En heel specifiek:

Medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij gemotiveerd en met plezier werken. In coaching gesprekken kan ik er voor zorgen, dat er meer inzicht ontstaat zodat teamleden weer prettig verder kunnen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en werk volgens de internationale ethische beroepscode.

Soms werken teams niet (meer) effectief samen vaak onder invloed van veranderingen. Dit zet een team en de onderlinge verhoudingen onder druk. Het loont om met zo’n team aan inzicht, begrip en communicatie te werken zodat de neuzen binnen een overzichtelijke periode weer één kant op staan en professionaliteit aandachtspunt één is.

Spreekt u dit aan? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Project Management

Door mijn veelzijdigheid, ervaring en expertise werk  ik aan zeer verschillende projecten binnen de markt van congressen en events.  Ik werk altijd in nauw overleg met het team om met lage kosten maximaal resultaat te boeken. Denkt u b.v. eens aan:

  • Ontwikkeling en inbedding van nieuwe projecten/plannen
  • Vernieuwing en ontwikkeling van professionele voorstellen, lokatiebezoeken of kandidaatstellingen
  • New Business gericht op uw accommodatie, organisatie of bestemming

Wilt u brainstormen over specifieke wensen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Event Design

Als gecertificeerd facilitator werk ik met u en uw team aan Event Design aan de hand van het Event Design Canvas.

Dit canvas laat zich het makkelijkst omschrijven als een universele methodologie om event design strategisch te benaderen. Wie zijn de diverse stakeholders en welke doelstellingen willen zij realiseren met het event? Pas als je antwoorden op deze vragen hebt, kun je komen tot een heldere en passende inhoud en zinvolle werkvormen die leiden tot een impactvolle bijeenkomst.

In ten minste 2 sessies ontwikkelen we gestructureerd met  – bij voorkeur –  een diverse groep mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het event dan wel doelgroep zijn aan het event. Het betreft een zeer interactieve methodologie waar ieders inbreng van belang is.

In de 1ste sessie wordt de analyse van belanghebbenden gedaan, daar bepalen we het algemene doel en vervolgens gebruiken we het canvas om de diverse groepen te doorgronden. Uit deze sessie komt een enorme hoeveelheid informatie waarna we de gewenste gedragsverandering kunnen definiëren.

In de 2e sessie kunnen we met al die kennis snel een aantal prototypes ontwikkelen (zowel inhoud als werkvormen) op basis waarvan we een impactvol (bestaand of nieuw) event, congres en/of beurs kunnen ontwikkelen waar alle belanghebbenden voordeel van zullen hebben.