Training

Ik ontwikkel en geef met passie trainingen en workshops gericht op het verwerven, het ontwerpen en het organiseren van congressen en events

Project Management

Door mijn veelzijdigheid werk  ik aan zeer verschillende projecten: als adviseur, als extra handen en vaak wanneer u specifieke expertise zoekt.

Coaching

Als coach bent u ook in goede handen: individuele trajecten of teamcoaching.

Training

Trainingen en workshops gericht op (wetenschappelijke) congressen worden in overleg ingevuld zodat de inhoud afgestemd is op de al aanwezige ervaring en kennis in uw team dan wel bij uw genodigden. Ik geef trainingen aan locaties, verenigingen, universiteiten of andere geïnteresseerden in binnen en buitenland. Een greep uit de mogelijkheden:

  • De markt van (wetenschappelijke) verenigingen; hoe werkt deze zgn. associatiemarkt en wat kan die markt voor mijn organisatie betekenen?
  • Locatiebezoek onder de loep!, Hoe organiseer ik een professionele en succesvolle site inspection?
  • Hoe schrijft u een succesvolle offerte?
  • De rol en de valkuilen van cultuur in ons werk

En heel specifiek:

Project Management

Door mijn veelzijdigheid, ervaring en expertise werk  ik aan zeer verschillende projecten binnen de markt van congressen en events.  Ik werk altijd in nauw overleg met het team om met lage kosten maximaal resultaat te boeken. Denkt u b.v. eens aan:

  • Ontwikkeling en inbedding van nieuwe projecten/plannen
  • Vernieuwing en ontwikkeling van professionele voorstellen, lokatiebezoeken of kandidaatstellingen
  • New Business gericht op uw accommodatie, organisatie of bestemming

Wilt u brainstormen over specifieke wensen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Coaching

Medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij gemotiveerd en met plezier werken. In coaching gesprekken kan ik er voor zorgen, dat er meer inzicht ontstaat zodat teamleden weer prettig verder kunnen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en werk volgens de internationale ethische beroepscode.

Soms werken teams niet (meer) effectief samen. Bijvoorbeeld na reorganisaties of wanneer er nieuwe medewerkers zijn. Dergelijke veranderingen zetten een team en de onderlinge verhoudingen onder druk. Het loont om met zo’n team aan inzicht, begrip en communicatie te werken zodat de neuzen binnen een overzichtelijke periode weer één kant op staan.

Spreekt u dit aan? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.